Palvelut

Koulutus

Tarjoamme 3D-alaan liittyvää koulutusta sekä itse että yhteistyökumppaniemme kautta. Aiheina on yleinen 3D-tietämys, 3D-tulostuksen soveltaminen tuotekehityksessä sekä myymiemme laitteiden käyttökoulutukset. Koulutamme myös 3D –mallinnukseen yleisimpien ilmaisohjelmien avulla. Tarkemmat koulutuksen sisällöt ja hinnat tulevat tälle sivulle myöhemmin. Voit kuitenkin jo nyt ottaa yhteyttä aiheen tiimoilta (Yhteystiedot), niin räätälöimme tarpeisiinne soveltuvan koulutuksen pikaisellakin aikataululla.

Huolto

Huollamme kaiken merkkiset 3D-tulostimet. Parhaat valmiudet meillä on Prusa, BCN3D ja CoLiDo -tulostimien huoltamiseen, ja niihin meillä on yleisimmät varasosatkin hyllyssämme. Muiden merkkien osalta varaosien saaminen vie hiukan aikaa.

Konsultointi ja suunnittelu

Tarjoamme 3D-alaan liittyvää konsultointia sekä itse että yhteistyökumppaniemme kautta. Olipa aiheena sitten 3D-tulostuksen hyödyntäminen tuotekehityksessä (nopeasti saatavat protokappaleet) tai esim. piensarjojen valmistuksessa, autamme sinua löytämään sinulle parhaiten soveltuvat menetelmät ja toimintamallit. Meiltä saat myös 3D-tulostuksen näkökulmasta tehtyä tuotesuunnittelua, jonka avulla voidaan valmistaa uutuustuotteiden lopullisia myyntiversioita kustannustehokkaasti – yksittäiskappaleista aina satojen kappaleiden sarjoihin saakka (mm. laitekotelot). 3D-tulostuksen muotovapaus mahdollistaa sellaista toiminnallisuutta ja muotoilua mitä ei voida (järkevästi) toteuttaa esim. ruiskuvalulla.
Ota yhteyttä, viedään yhdessä liiketoimintaasi eteenpäin!

3D-tulostuspalvelu

Toimitamme sekä itse tulostamalla että yhteistyökumppaniverkostomme avulla 3D-tulostetut kappaleet (lähes) kaikista materiaaleista ja kaikilla tulostustekniikoilla.

Materiaalit: Muovit: PLA, ABS, nylon, kuituvahvisteinen (lasikuitu, hiilikuitu) nylon, photopolymeerit.
Metallit: Pronssi, hopea, teräs (RST), kobolttikromi
Tekniikat: FDM/FFF, SLA, SLS, SLM/EBM, material jetting, binder jetting, Multi Jet Fusion.

Siirry tästä 3D-tulostuspalveluun >>>