Tulostinvalmistajat

<b>BCN3D Technologies</b> on espanjalaisen CIM-säätiön avulla noussut yhtiö. Säätiö pyrkii jalostamaan Barcelonan teknillisen korkeakoulun (UPC) osaamista ja innovaatiokykyä liiketoiminnaksi. CIM-säätiö tutkii ja kehittää digitaalisia valmistustekniikoita, jotka mahdollistavat korkean jalostusarvon työn syntymistä. BCN3D on korkean osaamisen ja tieteellisen tutkimustyön tuloksena syntynyt brändi. Yhtiön hittituote, FDM-tulostin Sigma, ylsi korkeimmalle sijalle 3D Hubs –sivuston pöytätulostinten arvostelussa.

<b>CoLiDo</b> –tuotemerkin takana on iso hongkongilainen valmistaja, Print-Rite Ltd. Yhtiö on perustettu vuonna 1981, ja se valmistaa tulostustarvikkeita: Nauhoja, musteita, mustekasetteja, laserjauheita ja laserjauhekasetteja, tulostusrumpuja ja piirejä. Sillä on yli 400 tuotekehitysteknikkoa/-insinööriä, yli 3.000 jälleenmyyjää ja yli 2.400 patenttia. Hiljattain Print-Rite ryhtyi valmistamaan myös 3D-tulostimia ja niiden tulostuslankoja. CoLiDo-tulostimilla on kolme keskeistä vahvuutta: Erittäin kilpailukykyinen hinta/ominaisuudet –suhde, hiljainen tai erittäin hiljainen käyntiääni, sekä patentoitu tulostusalusta (ei DIY-malli), jonka ansiosta alustan jäähdyttyä tulostettu kappale irtoaa erittäin helposti. CoLiDo on vasta tekemässä tuloaan Eurooppaan, mutta Aasiassa se on jo myydyin tulostinmerkki.

<b>Leapfrog</b> on tunnettu hollantilainen valmistaja. Jo pidempään myynnissä olevan ”Creatr HS” -3D-tulostimen lisäksi valikoimissamme on uutuustuote ”Bolt”. Leapfrog-tulostimet erottuvat monista muista tulostimistaan komponenttiensa jykevyydellä, mm. runko, johdinruuvit ja liukukiskot ovat täyttä teollisuuslaatua.