Allaskaapin viemärivarauksen peitelevy, sopii Dansani Midon vetolaatikkoon

16,00 20,00  (sis. ALV 24%)

  • Malli A, korkeus (H) = 10 cm
  • Malli A, korkeus (H) = 7 cm
  • Malli B, korkeus (H) = 10 cm
  • Malli B, korkeus (H) = 7 cm
  • Malli C, korkeus (H) = 7 cm
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Monissa allaskaapeissa on maksimaalisen suuret varaukset viemärikalusteille, jotta kaappi olisi yhteensopiva kaikkien mahdollisten viemärijärjestelyiden kanssa. On kuitenkin järjestelmiä, jossa viemärikalusteet (hajulukko + putki) vievät hyvin vähän tilaa. Kaikissa pesualtaissa ei ole hajulukkoa lainkaan ja putkikin viedään alas seinän vieressä. Tällöin allaskaapin viemärivaraukset ovat tarpeettomia ja vievät suotta tilaa laatikoista. Varaukset myös jakavat laatikon keskeltä, jolloin mikään pitkä esine ei enää mahdu laatikkoon.

Tällä peitelevyllä korvataan vakiovarusteena oleva metallikaulus, ja vapautetaan tila käyttöön. Peitelevy on valmistettu Suomessa, ja se on tehty 3D-tulostamalla biopohjaisesta PLA-muovista.

Asennus: Alkuperäinen metallikaulus on kiinni viidellä ruuvilla (ristipää, PZ2). Kaulus irroitetaan, ja peitelevy yksinkertaisesti työnnetään paikoilleen. Vaihto vie vain yhden minuutin.

Dansani Mido viemärivarauksen ruuvit


3 eri mallia:

Dansani Mido peitelevyn eri mallit
Dansani Mido peitelevyn eri mallit

A: Vetolaatikkoon, jossa hajulukko/viemäriputki ei osu lainkaan laatikon takaseinään. Saatavilla korkeudet H = 7 cm ja H = 10 cm.
B: Vetolaatikkoon, jossa hajulukko/viemäriputki osuu hiukan laatikon takaseinään (esim. putkessa jatkoliitos juuri kaapin takalevyn kohdalla). Ero malliin A: 12mm lisäupotus takaseinässä. Saatavilla korkeudet H = 7 cm ja H = 10 cm.
C: Ylälaatikkoon, jossa (alla olevan) kuvan mukainen metallinen hajulukko suoraan altaan poistoaukon alapuolella. Saatavilla korkeus H = 7 cm. (Tämä malli on hyvä ruuvata kiinni kahdella ylimmällä ruuvilla).

Dansani Mio peitelevy ylälaatikkoon. 
(kuvassa laatikko on osin auki vedettynä, kiinni laitettaessa hajulukko tulee peitelevyn kaareen saakka)

Huom! Viemäriputki- ja hajulukkoasennuksia on monia erilaisia, ostajan vastuulla on tutkia oma kalusteensa ja arvioida peitelevyn sopivuus. Yleensä alempaan vetolaatikkoon sopii malli A, ylempään sopii malli A, B tai C riippuen hajulukosta (Hajulukko kuten kuvassa: Malli C.  Ei hajulukkoa: malli A tai B). Jos hajulukko on suurempi kuin kuvan metallinen hajulukko, on laatikon vakiovaraus (iso reikä + metallikaulus) paras ratkaisu ylemmässä vetolaatikossa. Tutki myös laatikoidesi (sisä)korkeus, jotta osaat tilata peitelevyn oikealla korkeudella:

Dansani Midon vetolaatikko
Dansani Midon vetolaatikon korkeus

Tarvittaessa kysy lisää.


Maksu verkkokaupassa kortilla tai pankkitunnuksilla.

Tuotteella toimitustapana nouto Espoon Karakalliosta tai lähettäminen (Posti/Matkahuolto). Mahdollisuuksien mukaan toimitetaan maksutta myös suoraan ovelle (Espoon Karakallion alueella), laita toimitusaikatoivomus ostolomakkeen ”Tilauksen kommentit” -kenttään.

Jos noudat itse, on sovittava erikseen noudosta, meillä ei ole asiakkaille auki olevia toimitiloja.

Huom!  Tuote on Suomen 3D-ratkaisut Oy:n omavalmiste, eikä sitä ole tehty yhteistyössä allaskaappivalmistaja ”Dansani A/S” kanssa.


Lisätiedot

Peitelevyn malli ja korkeus

Malli A, korkeus (H) = 10 cm, Malli A, korkeus (H) = 7 cm, Malli B, korkeus (H) = 10 cm, Malli B, korkeus (H) = 7 cm, Malli C, korkeus (H) = 7 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Allaskaapin viemärivarauksen peitelevy, sopii Dansani Midon vetolaatikkoon”