”Filament-PM” ASA 3D-tulostuslanka (filamentti) 1,75mm

29,90 77,00  (sis. ALV 24%)

Jos jokin koko on rastittu yli, klikkaa ”poista” (pienellä tekstillä heti väripaletin alapuolella), minkä jälkeen kaikki koot ovat valittavissa.

Kuvaus

ASA -filamentti, 1,75mm

ASA (acrylonitrile styrene acrylate) on monin paikoin korvannut ABS:n tulostusmateriaalina.

Langan halkaisija: 1,75 mm.
Suuttimen lämpötila: 240-260°C
Alustan lämpötila: 100-110°C.

Kelan mitat: ks. kuvat.

ASA -materiaalin yleiset ominaisuudet (klikkaa).

Toimitusaika: Pääosin heti (pyrimme pitämään kaikkia sävyjä hyllyssämme). Varastosaldomme ei päivity automaattisesti, joten tilapäisiä saldovajauksia voi esiintyä vaikka kaupassa tuote olisikin merkitty ”hyllyssä”. Mikäli toimistusaika on sinulle kriittinen, kysy asiaa

 


Tuotekuvat ovat viitteellisiä. Esim. sama kuva voi esittää eri kelakokoja ja langanpaksuuksia. Samoin värisävyt on tehtaalla yleensä tehty kuviin digitaalisesti, eikä ottamalla jokaisesta eri sävystä omaa valokuvaa. Mikäli nämä asiat vaikuttavat ostopäätökseesi, tiedustele asiaa ottamalla meihin yhteyttä ennen ostostasi.


Suomen 3D-ratkaisut tarjoaa laajan valikoiman eri valmistajien eri 3D-tulostusmateriaaleja. Mm. PLA, ABS, ASA, Nylon, TPU (flex eli joustava) ja TPE, PC/ABS (sekoite), PETG jne. Meiltä myös 3D-tulostimet (mm. BCN3D Epsilon ja Sigma D25, Leapfrog Bolt Pro, Prusa i3 MK3, CoLiDo DIY …jne…) niiden tarvikkeet ja varaosat. Palveluina tarjoamme kattavan tuotetuen, koulutukset, konsultoinnit sekä 3D-tulostuspalvelun.

Suomen 3D-ratkaisut – korkean asiantuntemuksen ja palvelutason 3D-tulostustalo.

 

Lisätiedot

Materiaalit

Merkit/valmistajat

Langan paksuus

Pakkauskoko (kg)

0,75, 2,0

Värit

, , , ,