CoLiDo 2.0+ / 3.0 tulostuslasi PLA

41,20  (sis. ALV 24%)

(sis. ALV 24%)

Osasto:

Kuvaus

CoLiDo -tulostimen tulostusalusta PLA-muoville.

Erikoispinnoitteeen ansiosta erillisiä kiinnitysaineita ei tarvita. Tulostuksen päätyttyä anna levyn jäähtyä, jolloin tuloste irtoaa käytännössä itsestään! Ominaisuudet toimivat CoLiDo-tulostusnauhoilla, niitä on saatavilla verkkokaupastamme.

Vain lasin toinen puoli on erikoispinnoitettu. Älä käytä liuotusaineita äläkä kovaa hankausta tälle pinnalle. Pinta säilyy n. sadan tulostuksen verran. Tämän jälkeen teho heikkenee, ja mahdollisesti tarvitaan perinteisiä kiinnitysaineita (kuten https://www.suomen3D.fi/tuotteet/3dlac-kiinnityslakka/ ). Pinnoitusaineita voit käyttää levyn kääntöpuolella, joka on tavallista lasia.

Ajan myötä lasi haurastuu, kun se tulostuksissa altistuu suurille lämpötilanvaihteluille. Niinpä jossain vaiheessa käy niin, että alustaan tiukasti tarttunut tuloste lohkaisee ohuen pintakerroksen lasista, kun kappale jäähtyy tai kun sitä irrotetaan. Lasi on siis kuluva osa. Haurastuminen ei tapahdu nopeasti, vaan tulostusmääristä riippuen lasi voi parhaimmillaan kestää jopa vuoden-pari.

Lisätiedot

Tulostinmalli