Kodak Portrait 3D-tulostin

4790,00  (sis. ALV 24%)

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): Kodak-Portrait Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kodak Portrait  3D-tulostin

Kodakin 3D-tulostin on kahden kuumapään tulostin, joka mahdollistaa 2-värikappaleiden tai liukenevan tukimateriaalin käytön. Siihen sopii kuumapäävalmistaja E3D:n suuttimet, joita on saatavilla kymmeniä erilaisia (suuttimen reikä ja materiaali huomioiden) suuttimia koossa 0.25 mm – 0.8 mm. Materiaaleja mm. messinki (vakio), pinnoitettu kupari, ruostumaton teräs, työkaluteräs.

Tulostin on laadukkaista osista koottu kahden suuttimen tulostin. Siinä on vakiona yksi tavallinen PTFE-putkella varustettu kuumapää PLA:lle ja toinen täysmetallikuumapää korkean lämpötilan materiaaleille (kuten ABS ja Nylon). Tulostuspäässä on erityinen mekanismi, joka nostaa ns. lepäävää suutinta irti tulostuskappaleesta, mikä ehkäisee 2-suutintulostinten yleistä ongelmaa – lepäävän suuttimen hipomista kappaleeseen.

Laite on alusta pitäen suunniteltu suljetun tulostuskammion tulostimeksi. Tällöin vältytään niiltä ongelmilta, joita jälkiasennettava kotelointi saattaa aiheuttaa, eli kammion komponenttien altistuminen suunniteltua korkeammalle ympäristön lämpötilalle. Suljetussa kammiossa on Hepa-suodatus ja aktiivihiilisuodatus.

Tulostimen kuumapäät ovat pikakiinnitettyjä, vaihtaminen onnistuu ilman työkaluja yhden sormiruuvin ja kahden sähköliittimen irrottamisella.
Tulostimessa on kotelointi käytettäville tulostuslangoille. Tämä pitää tulostuslangat puhtaina ja eristää ne ulkoilman kosteudesta.

– Erittäin tukeva, teollisuustasoinen rakenne.
– Suljettu, passiivilämpenevä tulostuskammio

Toimitusaika: n. 1 viikko.

 

Lisätiedot

2-väritulostus

Lämmitettävä tulostusalusta

Umpinainen tulostustila

WiFi

Tulostinmerkki