Prusa MK2/MK3 -tulostusalusta, sileä

46,95  (sis. ALV 24%)

Osasto:

Kuvaus

Prusa MK2/MK3 -tulostusalusta, sileä

PEI-pintainen, taipuisa ja magneettiin ottava teräslevy. Pinta sileä, eli tulosteen pinnasta tulee peilipintainen (edellyttäen optimaalista z-kalibraatiota ja tulostusasetuksia). 2-puoleinen, eli pinnan voi kuluttaa molemmin puolin.

PEI-pinnoite on uusittavissa, eli naarmuntuneen tai vaurioituneen pinnan voi vaihtaa erikseen (varaosa). PEI-pinta kestää kohtuullisen hyvin lastan käyttöä, mutta täysin naarmuilta ei välttyä. Pienetkin naarmut näkyvät tulosteen alapinnassa. jos se on muutoin peilipintainen. Mikäli pinnan ulkonäöllä ei ole tiukkoja vaatimuksia, ei naarmut estä tulostusalustan käyttöä. Tämä alusta on vakiona mukana Prusa i3 MK3 -tulostimissa, mutta saatavilla on myös matta alusta (”satiini”) sekä tekstuurialusta.

Lue lisää Prusan eri tulostusalustojen ominaisuuksista (kieli: englanti): Lue täältä.

Sopivuus: Original Prusa MK2/S ja MK3/S/S+

Toimitusaika:heti.

Huom! Tulostusalustat ovat kuluvia osia, joiden pinta heikentyy käytön myötä. Tämän lisäksi virheellisellä käytöllä on mahdollista saada pinta vioittumaan jo vähäiselläkin käyttömäärällä. Tämän vuoksi tulostusalustat eivät ole takuunalaisia osia, poislukien selvästi näkyvät viat jotka ovat olleet jo täysin uudessa, käyttämättömässä tuotteessa. Sileään alustaan on mahdollista vaihtaa pelkkä pinnoite. Muihin alustoihin (matta ja tekstuuri) voidaan vaihtaa vioittuneen pinnoitteen tilallle sileä pinnoite. Kaikki Prusa-alustat ovat 2-puoleisia, joten yhden vioittuneen pinnan tapauksessa kääntöpuolella on vielä käyttökelpoinen pinta jäljellä.

 


Meiltä myös Prusa MK3S+ ja Prusa Mini+  -3D-tulostimet.

Meiltä saat varaosat Prusan muihinkin malleihin, vaikka niitä ei näkysikään nettikaupassa. Ota yhteyttä ja kysy!

 

Lisätiedot

Tulostinmalli

,