”Prusament” PLA 3D-tulostuslanka (filamentti), 1,75mm

39,90  (sis. ALV 24%)

Kuvaus

”Prusament” PLA -filamentti, 1,75mm

”Prusament” on tsekkiläisen Prusa Research -3D-tulostinvalmistajan itse valmistama lanka, joka tunnetaan erittäin tiukasta halkaisijatoleranssistaan (±0.02mm). Jokaisen lankakelan mukana toimitetaan tämän nimeomaisen kelan langan mitattu paksuusgraafi, josta käyttäjä voi itse todentaa laadun. Sopii kaikkiin 3D-tulostimiin joisa 1,75 mm lankakoko.

 

Pakkauskoko: 1 kg. Huom! Jotkin sävyt saattavat olla 0,97kg pakkauskoossa, käytämme niistäkin ilmaisua ”1 kg”.
Langan halkaisija: 1,75 mm.
Suuttimen lämpötila: 210-230°C
Alustan lämpötila: 40-70°C

Toimitetaan kuivaustyynyllä varustetussa vakuumipakkauksessa, joka edelleen pakattu pahvipakkaukseen.

VÄRIT:
(huom! Värin alapuolella Prusan käyttämä värin nimi, yläpuolella on verkkokauppamme väripaletissa oleva värin nimi. Väripaletin värinsävy on suuntaa-antava, allaolevassa kuvassa väri on siten kuin tehdas on näyttänyt – mikä taas voi poiketa hiukan siitä miltä väri näyttää luonnossa eri valaistusolosuhteissa)

Prusament PLA -värisävyt
Prusament PLA -värisävyt

 

Toimitusaika: Pääosin heti (pyrimme pitämään kaikkia sävyjä hyllyssämme). Varastosaldomme ei päivity automaattisesti, joten tilapäisiä saldovajauksia voi esiintyä vaikka kaupassa tuote olisikin merkitty ”hyllyssä”.

Prusament Galaxy -sävyt sisältävät glitteriä, mikä antaa kappaleille upean ulkonäön:

Prusament Galaxy filament
Prusament Galaxy filament

Tuotekuvat ovat viitteellisiä. Esim. sama kuva voi esittää eri kelakokoja ja langanpaksuuksia. Samoin värisävyt on tehtaalla yleensä tehty kuviin digitaalisesti, eikä ottamalla jokaisesta eri sävystä omaa valokuvaa. Mikäli nämä asiat vaikuttavat ostopäätökseesi, tiedustele asiaa ottamalla meihin yhteyttä ennen ostostasi.


Suomen 3D-ratkaisut tarjoaa laajan valikoiman eri valmistajien eri 3D-tulostusmateriaaleja. Mm. PLA, ABS, ASA, Nylon, TPU (flex eli joustava) ja TPE, PC/ABS (sekoite), PETG jne. Meiltä myös 3D-tulostimet (mm. BCN3D Epsilon ja Sigma D25, Leapfrog Bolt Pro, Prusa i3 MK3, CoLiDo DIY …jne…) niiden tarvikkeet ja varaosat. Palveluina tarjoamme kattavan tuotetuen, koulutukset, konsultoinnit sekä 3D-tulostuspalvelun.

Suomen 3D-ratkaisut – korkean asiantuntemuksen ja palvelutason 3D-tulostustalo.

 

Lisätiedot

Materiaalit

Merkit/valmistajat

Langan paksuus

Pakkauskoko (kg)

1,0

Värit

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,