Palvelut

Koulutus

Tarjoamme 3D-alaan liittyvää koulutusta sekä itse että yhteistyökumppaniemme kautta. Aiheina on yleinen 3D-tietämys, 3D-tulostuksen soveltaminen tuotekehityksessä sekä myymiemme laitteiden käyttökoulutukset. Koulutamme myös 3D –mallinnukseen yleisimpien ilmaisohjelmien avulla. Tarkemmat koulutuksen sisällöt ja hinnat tulevat tälle sivulle myöhemmin. Voit kuitenkin jo nyt ottaa yhteyttä aiheen tiimoilta (Yhteystiedot), niin räätälöimme tarpeisiinne soveltuvan koulutuksen pikaisellakin aikataululla.

Konsultointi

Tarjoamme 3D-alaan liittyvää konsultointia sekä itse että yhteistyökumppaniemme kautta. Olipa aiheena sitten 3D-tulostuksen hyödyntäminen tuotekehityksessä (nopeasti saatavat protokappaleet) tai esim. piensarjojen valmistuksessa, autamme sinua löytämään sinulle parhaiten soveltuvat menetelmät ja toimintamallit. Ota rohkeasti yhteyttä, viedään yhdessä liiketoimintaasi eteenpäin!

3D-tulostuspalvelu

Toimitamme sekä itse tulostamalla että yhteistyökumppaniverkostomme avulla 3D-tulostetut kappaleet (lähes) kaikista materiaaleista ja kaikilla tulostustekniikoilla.

Materiaalit: Muovit: PLA, ABS, nylon, kuituvahvisteinen (lasikuitu, hiilikuitu) nylon, photopolymeerit.
Metallit: Pronssi, hopea, teräs (RST), kobolttikromi
Tekniikat: FDM/FFF, SLA, SLS/SLM, material jetting, binder jetting.