Sunlu SL-300 3D-kynä

47,50  (sis. ALV 24%)

Varastossa, toim.aika 1-2 päivää.

Osasto:

Kuvaus

Sunlu SL-300 3D-kynä

…nostaa piirtämisen uuteen ulottuvuuteen! Se on 3D-”piirtämiseen” tarkoitettu kynäpursotin. Sen avulla voit rakentaa 3D -esineitä joko pursottamalla ensin tason päälle tasokappaleen, nostamalla nämä 3-ulotteisiksi rakennelmiksi ja kiinnittää yhteen (aivan kuten piparkakkutalot!), taikka voit myös pursottaa suoraan ilmaan ja saada näin kolmannen ulottuvuuden. Näin pääset tekemään 3D-kappaleita ilman digitaalisen mallinnuksen taitoja ja ilman varsinaista 3D-tulostinta.

Ideoita kynän käyttämiseksi löytyy runsaasti Youtubesta, samoin tarjolla on runsaasti erilaisia piirustuspohjia, joilla voit helposti tehdä valmiita rakennuselementtejä. Niitä voit sitten yksilöidä loputtomasti omilla lisäyksilläsi.

3D-kynällä voit myös lisätä yksityiskohtia varsinaisella 3D-tulostimella tehtyihin kappaleisiin.Tällöin voit hyödyntää noin miljoonaa netistä löytyvää valmismallia, 3D-tulostaa sen ja jatkaa tulosteen jalostamista piirtämällä siihen 3D-kynällä. Tämä ei vaadi lainkaan digitaalisen mallin muokkaamisen osaamista, lisäksi saat kappaleeseesi väriä (yksivärisen 3D-tulosteen sijaan).

3D-kynä on erinomainen lahjaidea kaikenikäisille ihmisille! Tällä teet myös yksilölliset, taatusti ainutlaatuiset pikkulahjat (kuten avaimenperät).

Sunlu SL-3 on helppokäyttöinen kynä, jossa on lämpötilan säätö 180…210°C.

 

Turvallisuusseikkoja:
Muovien sulattamisessa voi syntyä näkymättömiä hiukkaspäästöjä, nanopartikkeleita. Näitä partikkeleita on ilmassa luonnostaankin, mm. liikenteen seurauksena, samoin niitä syntyy mm. ruoanlaitossa, tupakoinnissa ja monessa muussa ihmisen toiminnassa. Päästöjä on tutkittu jonkin verran varsinaisten 3D-tulostimien osalta, ja tehty havainto että päästöt ovat merkittäviä (teollisuumuovi) ABS:llä ja erityisesti korkeissa sulatuslämpötiloissa. Turvallisuutta lisää se, että yleensä 3D-kynän käyttöaika on huomattavan lyhyt (varsinaisiin 3D-tulostusprosesseihin verrattuna). Mikäli käyttäjä haluaa lisätä varmuutta hiukkasturvallisuuden suhteen entisestään, voidaan 3D-kynän käyttöpaikan ilmankiertoa lisätä esim. pöytätuulettimen tai tehostetun tuuletuksen avulla.

Pakkauksen sisältö:
– 3D-kynä
– USB-kaapeli, n. 1,5 metriä
– Verkkomuuntaja
– Tulostuslankaa, 2 kpl n. 1,5 metriä (riittää ihan alkuun, mutta kannattaa samalla tilata lisää eri värisiä lankoja)

Saatat myös pitää...