3D-kynät

 

3D-kynä

3D-kynä nostaa piirtämisen uuteen ulottuvuuteen! Se on 3D-”piirtämiseen” tarkoitettu laite, eräänlainen pursotin. Sen avulla voit rakentaa 3D -esineitä joko pursottamalla ensin tason päälle tasokappaleen, ja nostamalla nämä 3-ulotteisiksi rakennelmiksi voit kiinnittää ne yhteen (aivan kuten piparkakkutalot!). Taikka voit myös pursottaa suoraan ilmaan ja saada näin kolmannen ulottuvuuden. Näin pääset tekemään 3D-kappaleita ilman digitaalisen mallinnuksen taitoja ja ilman varsinaista 3D-tulostinta.yu
Ideoita kynän käyttämiseksi löytyy runsaasti Youtubesta, samoin tarjolla on runsaasti erilaisia piirustuspohjia, joilla voit helposti tehdä valmiita rakennuselementtejä. Niitä voit sitten yksilöidä loputtomasti omilla lisäyksilläsi.
3D-kynällä voit myös lisätä yksityiskohtia varsinaisella 3D-tulostimella tehtyihin kappaleisiin.Tällöin voit hyödyntää noin miljoonaa netistä löytyvää valmismallia, 3D-tulostaa sen ja jatkaa tulosteen jalostamista piirtämällä siihen 3D-kynällä. Tämä ei vaadi lainkaan digitaalisen mallin muokkaamisen osaamista, lisäksi saat kappaleeseesi väriä (yksivärisen 3D-tulosteen sijaan).
3D-kynä on erinomainen lahjaidea kaikenikäisille ihmisille! Tällä teet myös yksilölliset, taatusti ainutlaatuiset pikkulahjat (kuten avaimenperät)!

–> 3D-kynä Sunlu SL-300