Prusa MMU2S -monimateriaaliyksikkö, max. 5 eri lankaa – itsekoottava sarja

399,00  (sis. ALV 24%)

Varasto loppu

Kuvaus

Tuote on korvautunut tuotteella Prusa MMU3S -monimateriaaliyksikkö

Prusa MMU2S -monimateriaaliyksikkö (multi material unit). Itsekoottava sarja.

Prusa MMU2S -monimateriaaliyksikkö on Prusa-tulostimiin liitettävä lisälaite, jonka avulla voit tehdä monimateriaalitulosteita. Käytännössä siis moniväritulosteita, käyttää vesiliukuista tukimateriaalilankaa (PVA) taikka tehdä useasta eri materiaalista olevan kappaleen. Voit myös syöttää laitteeseen samaa lankaa, jolloin kelan loputtua tulostin pystyy ottamaan syötön uudelta kelalta ja tulostus jatkuu automaattisesti!

Laitteesen syötetään max. viisi  lankaa, joista tulostin valitsee ohjelmistossa kulloinkin määritellyn langan, ja vaihtaa sen automaattisesti. Koska vaihto eri lankojen välillä ei ole tarkkarajainen (vaan hetken aikaa pursottuu kahden loangan sekoitusta), tulostaa kone erillisen pursotustornin tulostusalustalle. On myös mahdollista, että ohjelmallisesti määritetään vaihto tapahtuvaksi kappaleen sisälle (infil), jolloin erillistä tornia ei tarvita ja sekä tulostusaikaa että materiaalia säästyy.

Tuote sopii tulostimiin:
– Prusa i3 MK2.5S
– Prusa i3 MK3  (tarvitsee päivityskitin MK3 -> MK3S+)
– Prusa i3 MK3S  (tarvitsee päivityskitin MK3S -> MK3S+)
Prusa i3 MK3S+

Laitteen kokoaminen kestää 4-6 tuntia, minkä päälle tulee 2-3 tuntia laitteen asentamisesta itse tulostimeen (edellyttää pientä tulostuspään purkamista ja muutaman osan vaihtamista tulostuspäästä). Kokoamisohjeet tulevat ainoastaan online-versiona: https://help.prusa3d.com/category/original-prusa-i3-to-mmu2s-upgrade_288 .

Meiltä saatavilla myös valmiiksi koottu yksikkö.
***  Toimitusaika:  Ei enää saatavilla  ***

Huom!  Toimitusluokka ”Tulostimet ja muut laitteet” (18,00€ toimituskulu).
(tuote tulee lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen, perille saakka tarvitaan palvelutuote ”toimitus perille”).

*** HUOM!!! ***   Marraskuussa 2022 kokosimme yhden tällaisen laitteen ja asensimme sen Prusa MK3S+ -tulostimeen. Emme saaneet järjestelmää toimimaan luotettavasti. Perusteellisen tutkimisen jälkeen havaitsimme pari suunnitteluvirhettä, jotka vaativat tiettyjen osien vaihtamisen toisenlaisiksi. Myymämme kitti sisältää nämä vaihto-osat sekä ohjeet siitä, mitkä osat pitää vaihtaa. Vaihtaminen ei aiheuta lisätyötä, kun huomaa asentaa osat siinä vaiheessa kun kokoonpano on kyseisessä vaiheessa.

Katso video

YouTube: please specify correct url

 

Saatat myös pitää...